tiistai 4. kesäkuuta 2013

Grilli kausi pääsee alkamaan meilläkin!

Ollaan koko kevät yritetty etsiä grilliä meille. Valitettavasti ollaan molemmat hyvin tietämättömiä asioista ja tietoa hakiessa ainut mitä toitotettiin oli Weber. En ole itse tosiaan grillausexpertti, joten meidän tarpeisiin reilut 600€ (+kaikki tarpeet) grillistä olisi aivan liikaa. Kevään aikana lähdettiin noin 10 kertaa ostamaan grilliä, mutta joka kerta siitä puuttui jokin ominaisuus, se oli ruma tai haluttiin vielä tehdä vertailua.

Nyt viikonloppuna laitettiin tämä ostos sitten To Do-listan ykköseksi ja suunnattiin Giganttiin, katsomaan yhtä tarjousgrilliä. Tammiston Gigantista saatiin todella hyvää ja asiantuntevan oloista palvelua ja päädyimmekin vertaamaan kahta eri grilliä. Päätettiin vielä miettiä päätöstä yön yli, mutta sunnuntaina suunnattiin heti 12 jälkeen grilliostoksille. Mukaan lähti grilli malliltaan Innova Canberra, siihen erillinen parila, huppu ja tietenkin kaasupullo letkuineen. Kokoamisohjeet olivat helposti luettavissa ja grilli olikin kasattuna noin tunti aloituksen jälkeen.

Tältä se sitten näyttää:



  
 
Viikonloppuna päästään kokeilemaan, millaisia herkkuja tällä saa tehtyä - Tietenkin terveellisiä elämäntapoja mukaillen :)

8 kommenttia:

  1. Upean näköinen tuo teidän grilli!! :) Tuollainen parila olis tännekin toiveissa, mutta kun ei ostettu grillin kanssa samaan aikaan, niin tilattava suoraan valmistajalta. Ehkä sen täksi kesäksi saa, hope so! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Jotenkin toi näytti kivemmalta kaupassa, mutta toi ruma terassi varmaan rumentaa myös Grilliä :)

      Parila on sellainen, että sen voi laittaa suoraan noiden "ritilöiden" päälle eli siis sen voi ostaa varmaan erikseen grilliin kuin grilliin. Parilaa voi kuulemma käyttää tavallaan keittolevynä, niin että sen päälle voi taas laittaa kattilan tai paistinpannun halutessaan. En sitten tiedä toimiiko samalla tyylillä kuin esim sivukeittimet, mutta kesän aikana täytyy testata :)Toivottavasti saatte parilan hankittua :)

      Poista
  2. Kesä ja grillaus kuuluvat lähes saumattomasti yhteen :). Ps. Sinulle on haaste blogissani, käyhän kurkkaamassa, jos haluat :).

    http://www.lily.fi/blogit/black-white-grey/kympit-kehiin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta :) Se onkin ensimmäinen jonka saan! Vastaan haasteeseen mahd. pian :)

      Poista
  3. Ostettiin sama grilli mutta se ei lämpene ovin kuumaksi. Oletko huomannut samaa ongelmaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei olla kyllä huomattu tuollaista.. Kerran tosin viime kesänä grillailin ja pohdiskelin miten ei tuu valmista ja tajusin jossain vaiheessa kaasun loppuneen :D

      Poista
    2. Minulla myös sama ongelma, grilli ei lämpene kuin max. 220 asteeseen ja tähän menee aikaa melkein 30 min. ja minulla on vielä isompi malli neljällä polttimolla. Kansi auki grillatessa polttimot pitää olla täydellä teholla, muuten loppuu lämpö kokonaan. Olin yhteydessä grillin maahantuojaan, mutta tuloksetta. Gigantti lupasi hoitaa asiaa, mutta eipä ole sieltäkään kuulunut mitään.

      Grillin ominaisuudet rajoittuvat valitettavastivain hienoon ulkonäköön

      Poista
    3. Meillä ei olla vieläkään huomattu kuumenemisongelmia. Tyytyväisiä ollaan ostokseemme olleet :) Toivottavasti teillä on ongelmat grillin suhteen ratkenneet :)

      Poista