maanantai 20. toukokuuta 2013

ShoesShoesShoes!

Yritän parhaani mukaan vältellä pääsykokeisiin lukemista, joten töiden jälkeen ryntäsin koiran kanssa lenkille ja sen jälkeen päätin, et nyt postaillaan vähän mun suuresta intohimosta: Kengistä!

Löydän itseni usein kenkäkaupoista ja -hyllyiltä. Olen loistava löytämään (ja ostamaan) hyvännäköisiä ja edullisia kenkiä. Joskus mukavuuskin kärsii näiden ominaisuuksien edessä. Yleensä en mieti ostopäätöstä kahta kertaa, jos jotkut ihanat yksilöt tulee vastaan oikeassa koossa, vaan ne lähtee mukaan. Mulla on kaapissa monet popot, joita en ole koskaan käyttänyt, mutta haluaisin kuitenkin käyttää. Ne odottavat vaan oikeaa tilannetta.

Ennen ostin kengät lähinnä ulkonäön takia, nykyisin ajattelen myös käytännöllisyyttä ja mukavuutta. Hyvin istuviin ja hyvän näköisiin kenkiin olen valmis sijoittamaan suuriakin summia rahaa. Ihan vasta viime vuosina olen alkanut kierrättämään kenkiäni kirpparille (tai pikku siskolle), usein kuitenkin kengät kuluu puhki käytössä. Perus balleriinoja menee kesän aikana varmaan 5 paria.

Noh, tältä kenkäkaapissa näyttää nyt :)


Kaapissa ihan ylimmällä hyllyllä on säilössä matkalaukkua ja kassia. Seuraavalta hyllyltä löytyy korkkareita umpikärjellä. Sitten on korkkarit peeptoe kärjellä, takarivissä kiilakorolliset ja edessä piikki- ja tolppakorkoo. Alin avohylly on pyhitetty balleriinoille.

Sitten löytyy 3 leveää laatikkoa, jotka kätkevät sisälleen kenkälaatikoita, joissa on harvemmin käytössä olevia popoja, saappaita sekä muita talvi- ja syyskenkiä. Muutamat tennarit on myös päässeet säilöön näihin vetolaatikkoihin. Lattian rajasta löytyy vielä tyhjää tilaa, joka tulee jossain vaiheessa saamaan säilytykseen harvemmin käytettäviä laukkuja yms.





Kaikki enemmän käytössä olevat kengät on alakerrassa eteisessä, josta ne on helppo kiireessä heittää jalkaan.

Toi vaatekaappi on huikee. Nopeesti laskettuna se kätkee sisälleen tällähetkellä reilu 50 kenkäparia! Niiden lisäksi vaatteet, asusteet ja laukut mahtuu olemaan todella ilmavasti kaapissa.

Minkälaisilla perusteilla sinä teet ostopäätökset kenkiä hankkiessa?

Laitetaan vielä loppuun kuva eilen tuusatuista kynsistä :)


Olisko nyt tarpeeksi venytetty sitä pääsykokeisiin lukemista?

4 kommenttia:

  1. Minkäs kokoinen jalka sulla olikaan? Mietin vaan, että turhaan sitä kirppikselle, jos muuallekin vois niitä kaupata *vink*vink* :)
    t. Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 38 ja 39 on suurinosa. Sulla tais olla pikkasen pienenpi jalka?

      Poista
  2. Ihania kenkiä!! :) erityisesti noi mustat rusetilliset ballerinat ja tietty pinkit blingblingit ;) Vielä ei oo ehtiny kesälle ostamaan yhtiäkään kenkiä, mutta ehdottomasti pitää olla mukavat jalassa! Ihanaa viikkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Vilhelmiina! :) Kyllä itsekin liputan mukavuuden nimeen, viimeistän sen jälkeen, kun päivän on taas kävelly niillä maailman ihanimmilla korkkareilla, jotka ovat hirveät jalassa! Ihanaa viikkoa sinullekin :)

      Poista