sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Makuuhuoneen muutos

Nyt olen vihdoin saanut kuvattua makkarin päivällä, niin et kuvista saa jotain selvääkin. Makuuhuoneemme sijaitsee siis asuntomme yläkerrassa. Ennen remonttia meillä oli 3 makuuhuonetta, nyt vain kaksi. Seinää purkamalla saatiin ihanaa avointa valoisaa tilaa, josta löytyy myös iiiiiiiiso vaatekaapisto ja pukeutumistila.

Ensin pari kuvaa yläaulasta lähtötilanteesta nykyhetkeen.

Yläaulassa oli portaiden päälle rakennettu vielä varastotila, joka pienensi ja madalsi tilaa.

Tässä varasto purettuna ja portaat maalaamatta.

Ja tältä näyttää nyt!
Sitten alkaa tippumaan kuvia itse makuuhuoneesta. Huomasin, etten ollut ottanut yhtään kuvaa aulasta makuuhoneeseen päin, ne oli vielä erotettu seinällä. Ennen kuvaa ei siis ole:( Vaihe kuvia taas löytyy joten laitetaan pari sellaista ja nykyhetki.

Tässä seinää kaadettu jo ja uutta rakennettu tilalle. Ihana Muovimattojen kavalkadi löytyi parketin alta!

Valokotelo vaiheessa
Ja tältä näytti tänään maisema aulasta

Sitten laitetaan ennen-vaihe-jälkeen-kuvia makkarin sänkyosastolta. Portaikon vieressä menevä seinä meinattiin ensin kaataa tai ainakin puhkaista. Päätettiin kuitenkin luopua siitä ideasta, että saadaan ainakin hieman yksityisyyttä muuten avoimeen makkariin. Nyt tuntuu muutenkin, etten tiedä mitä kertoisin tehdyistä töistä. Seinää kaatui ja uutta rakentui tilalle, tietenkin vanhat kapistot purettiin, seiniä tasoiteltiin, maalattiin ja maalattiin lisää. Tietenkin myös lattia vaihdettiin.

Ensin ikkunapuoli:



Ja tässä sitten huone rappuun ja aulaan päin:







Sitten nykyisin iiiiiiihana ja käytännöllinen vaatekaappi-pukeutumistila. Näköjään tästäkään huoneesta minulla ei ollut "ennen-kuvaa" Tyyli oli kuitenkin sama, kuin toisessakin päädyssä. Tästäkin tosiaan vain vaihe- ja nykytilanne kuvat. Tällä puolella suurin satsaus oli ehdottomasti vaatekaappi, joka kilpailutuksen jälkeen päätettiin tilata Päivän peilistä. Otettiin pakettiin myös kaapiston asennus, joka oli maailman paras satsaus.



Vielä puuttuu pätkä listaa ikkunaseinältä.

Rahin yläpuolelle on tulossa samanlainen valaisin kuin sängynkin päällä on.

Loppuun vielä muutama sieltä-täältäkuva ympäri meidän ihanaa aula-makkari-vaatehuone komboa!

Rahi ja kampauspöytä on IKEA:sta ja penkki ASKO:sta. MAtto ja viltti meiltä löytyi jo entuudestaan.



Tälläinen meidän makuuhuone. Mitäs tykkäät?

Tämän viikon aikana voisin vilauttaa tuota vaatekaappia myös sisältä päin ;)

11 kommenttia:

  1. Ihanalta näyttää :-)

    VastaaPoista
  2. ei oo totta miten upea koti kaikin puolin. ihana kattoa kun on sisustussilmää ja kaikki näyttää niin ihanalle ja ai että!!

    VastaaPoista
  3. Kiitos kehuista Jonna:) paljon vuodatettiin verta, hikeä ja kyyneliä tämän eteen:)

    VastaaPoista
  4. Tosi upea muutos!! Ai että mä kadehdin tota pukeutumisosaa, se on ihan mieletön, upea rahi vielä kruunaa kokonaisuuden! :)

    VastaaPoista
  5. Oi kiitos! Täytyy sanoa, että itsekin ollaan todella tyytyväisiä lopputulokseen. Kaapisto maksoi niin paljon, että muissa kalusteissa tyydyttiin edullisempiin vaihtoehtoihin. Voi taas huomata, että vaikka rahaa säästääkin, ulkonäön ei tarvitse kärsiä:)

    Tervetuloa muutes lukijaksi :)

    VastaaPoista
  6. Vau, todella mielettömän näköistä! Tyylikästä, selkeää ja avaraa, tuollainen makuuhuone kelpaisi minullekin :). Ja varsinkin tuo pukeutumistila kaapistoineen on ihana, hieman japanilaistyylinenkin :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia:) pukeutumistila on todellakin ihana, välillä tosin on päiviä,jolloin rahia ei näy ollenkaan päiväpeitteen ja vaatteiden alta:)

      Poista
  7. Wau!!! :D Tosi upea tuo vaatekaappi:) Ihana!!!

    VastaaPoista
  8. Aivan ihana! Saako kysyä mitä laminaattia tuo on? :)

    VastaaPoista