sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Alakerran uusi järjestys

Muuton jälkeen tavarat on kovin etsineet paikkojaan. Ruokailutila sijoitettiin automaattisesti keittiön jatkeeksi ja ns. olkkari toiselle puolelle huonetta. Olkkari tila jäi todella pieneksi ja esim. Tv:n katsominen sohvalta oli lähes mahdotonta, koska kokoajan joku tai jokin oli tiellä. Viime viikolla heitin kotona ilmoille idean, siitä että ruokailutila ja olkkari vaihtaisivat puolta. Eilen sitten lähdettiin huonekaluja siirtelemään ja kokeilemaan miltä sellainen muutos näyttäisi. Mieheni oli tätä muutosta vastaan jo heti pelkästä ehdotuksesta ja ensimäisen siirron jälkeen olin minäkin. Päätettiin vielä heittää sohva keskelle huonetta pois seinien vierestä ja hups! Uusi toimiva järjestys oli syntynyt! Kuvat on otettu kännykällä vähän huonolla valaistuksella :/












Mielestäni, tilasta ei tullut liian ahdas tälläkään järjestelyllä vaan pidän sitä jopa enemmän kodikkaana. Vanhasta järjestyksestä muistoina on enää vain lamput katossa. Oliskohan ne löytäneet uudet paikkansa ensiviikolla mun ollessa leirillä? ;) Sohvaa pyöritellessä, uuden sohcan tarve tuli entistä enemmän esille. Tänään mentiinkin kokopäivä uusi sohva silmissä kiiluen ympäri huonekaluliikkeitä.


Päätös uudesta sohvasta on nyt mitä varmimmin syntynyt. Se tulee olemaan HT-Collectionin Elle XL-koossa. Ainut mikä vielä arveluttaa on kangas ja väri. Löydettiin aluksi kiva vaaleanharmaa kangas, joka olisi armollisempi koiran tassuja ajatellen, mutta valkoinen väri tuntuisi jotenkin niin enemmän meiltä. Tuon sohvan yksi hyvä puoli on se että kaikki kangaspinnat, jopa rungon kankaan saa irti ja sen voi pestä pesukoneessa. Silti pelottaa, että sohva on saanut kaikki sateenkaarenvärit itseensä ensimmäisen vuoden aikana.

Mitäpä siis olet mieltä, pystyykö koirallinen ihminen hankkimaan valkoista sohvaa? Kerro ihmeessä myös kokemuksesi tuosta kyseisestä HT-Collectionin sohvasta.

Kohta pikkupikku postaus viikonlopun sisustus hankinnoista:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti