sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Täytettä eteiseen

Eteinen sai tänään hieman uutta ilmettä, kun käytiin hyödyntämässä Askon -25% alekuponki. Iloksemme saimme huomata, että Ratian Saaristo arkku, jota lähdimme ostamaan oli alennuksessa jo itsestään, joten se lähti ilman suurempia mietintöjä matkaan. Samalla reissulla mukaan tarttui Umbran Sticks naulakko. Arkkuun kätkeytyy tästä eteenpäin pieni kierrätys piste, sinne tulee omat kassinsa palautuspulloille, pahveille ja paperille.





Sitten se naulakko.. Sen laittaminen tuotti hemmetinmoista ongelmaa.. Tietenkin me ollaan mestari ruuvaajia (kuten jo WC:n muutos postauksessa ollaan huomattu), ja ruuvit menivät täysin vituralleen pariinotteeseen ennen kuin ne löysivät oikeat paikat. Ja sitten kun sen kanssa oltiin tunti tuskailtu ja se on saatu seinälle, löytyy käyttöohjeiden seasta lappu, mihin oli piirretty oikea ruuvausetäisyys.. Meinas tulla seinään vähän isompi reikä turhautumisesta..




Noh, nyt se on paikoillaan ja voi taas taputtaa itseään ja rakasta miestä olalle :)

Shoppailuretkellä löytyi myös täydellinen valaisin olkkariin, joka sopii hienosti yhteen ruokailuryhmän valaisimen kanssa. By Rydénsin jaffna! Se täytyy hakea kotiin piakkoin :)

Viikonloppuna tehtiin myös pieniä ostoksia Stockmannin alesta. Mukaan lähti mm. wc-harja telineineen ja samaa sarjaa oleva hammasharjateline ja pumpulipurkki. Sänky sai uudet Casa stockmannin lakanat ja pientä blingiä keittiöön ja kattaukseen tuo viinipullonkorkki.



Näitä uusia ihanuuksia ajatellen on hyvä mennä pakkailemaan leiriä varten ja sitten nukkumaan. Toivottavasti viimeyön painajaiset jää tänäyönä näkemättä.

Hyvää alkavaa viikkoa ja Nati nati kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti