keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

HT-Collection Elle

Nyt se tulloo, nimittäin uusi sohva! Ei tosin ihan vielä, koska toimitusaika on aika pitkä. Mutta tilauksessa on!

Meille tulee siis HT-Collectionin Elle sohva, koossa XL. Kangas on nimeltään Flax ja väriltään puhtaan valkoinen. Iskussa on nyt kampanja, jonka aikana saa ko. sarjan sohvista -20% pois normihinnoista. Meillä kävi vielä tuuri, kun ennen juhannusta pyydettiin tarjous sohvasta ja myyjä laski tuon alennuksen jo alennetusta hinnasta. Toinen myyjä liikkeessä ei halunnut maanantaina tuottaa meille pettymystä ja saimme sohvan alennetulla alennushinnalla. Hurjaa säästöä!



Vähän jänskättää miten herra Teuvonen ottaa uuden valkoisen sohvan vastaan, mutta tosiseikka on, että minusta itsestäni on enemmän kiinni, se miten likaisena koira tulee sisälle. Lueskelin netistä muiden mielipiteitä sohvasta ja  tulin siihen tulokseen, että myös tämän kanssa on puolesta ja vastaan puhujia, mutta mainitut "viat" olivat enemmän rakenteellisia virheitä, eikä niinkään käyttökokemuksiin ja -mukavuuteen liittyviä. Myös pestävää päällistä oli kiitelty. Itse kiinnostuin myös ajatuksesta, että sohvaan voisi hankkia joskus toisenkin päällisen, jonka avulla sen värin voi muuttaa johonkin toiseen kauteen sopivaksi.

Nyt sit aletaan metsästämään nojatuolia sohvan kaveriksi, kriteerinä on saada jotain ilmavaa ja matalaa. Muista sisustushankinnoista mitä on tullut tehtyä, voisin postailla lisää huomenna. Olenhan LOMALLA ja aikaa riittää! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti