torstai 27. kesäkuuta 2013

By Rydéns Jaffna

Ostettiin viikonloppuna Askosta By Rydénsin Jaffna valaisin. Eilen sen pääsi hakemaan kotiin ja tänään sitten rakas isoveli avovaimoineen asensi sen paikalleen olkkarin puolelle. Samalla ruokapöydän valaisin pääsi omalle uudelle paikalle.

Olen todella tyytyväinen valaisimeen. Minusta se sopii hyvin yhteen myös ruokailuryhmän valaisimen kanssa, vaikka ovatkin muodoltaa erilaisia. Kivaa on myös se, ettei pää iskeydy valoon joka kerta kun sohvalta nousee :)






Tulevan uuden sohvan myötä joutuu (lue:pääsee) hankkimaan myös TV-tason. Unelmana olisi sellainen, joka kätkee oven taakse digiboksin ja blu-ray soittimen. Hyvä vaihtoehto voisi olla IKEAN Bestå, jonka voi rakennella mieleisekseen.

Seuraavassa kuvassa Herra Teuvo näyttää mitä mieltä on siitä, että portaita siivotaan! Teuvo on ollu oikein tyytyväinen siihen, että mamma on lomalla ja kotona. Saa nauttia pitkistä aamuista ja lenkeistä:)

Olisin todella iloinen ja kiitollinen, jos voisit klikata itsesi blogini lukijaksi tuolta oikeasta reunasta. Näin saisin tietää kuinka paljon blogiani oikeasti seurataan :)

Nyt Teppo lenkille ja unille. Nati Nati <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti