sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Rakennusaikataulusta

Nyt kun on jotain konkreettista jo tekeillä, eli maatyöt käynnissä niin uskaltaa muutaman sanan aikataulustakin jo kirjoittaa.

Eli tontin raivauksella aloitettiin vko 12 lopulla ja maatyöt jatkuvatkin aina viikolle 16 asti jossain määrin, jonka jälkeen Perustava tulee tontillemme perustuksia tekemään. Sitä ennen asuinrakennus tullaan kyllä paaluttamaan jo viikolla 15 ennen pääsiäisen pyhiä.


Jetta-talon talopaketti saapuu viikolla 19 toukokuussa. Itse pystytyshän pitäisi olla nopeaa hommaa elementeistä ja odotetaan katon olevan pään päällä vielä seuraavan viikon aikana. Niin olohuoneessa kuin saunassakin... Lattiavalujen pariin pitäisi päästä toukokuun loppupuolella ja sen kuivumisaikahan on korkeimman kädessä. Siitä sitä kesän ajaksi siirtyykin painopiste sisähommiin kun väliseiniä naputellaan paikoilleen sekä Spigotin asentamaa tekniikkaa niiden sisälle ja kattoon.

Sisustushommia (ei sentään vielä huonekalut, mutta sisustusmateriaalit) pääsee Juulikin ihmettelemään sitten kesälomien jälkeen kun kesä kääntyy syyspuolelle. Niihinkin hommiin olisi jo urakoitsija valmiina, mutta siitä tuonnempana lisää. Näillä näkymin marraskuussa voisi olla muuttovalmista ja sehän täyttäisi perinteisen kriteerin, jouluksi kotiin.


Seuraavana olisi kyllä aiheellista laittaa tämä meidän hienosti yli 4 vuotta palvellut rivarikolmio myyntiin ja uusien onnellisten omistajien käyttöön. Sen myynnin tuloksekas onnistuminen on koko projektille tietysti myös tärkeää. Oma (positiivinen) ongelmansa tulee sitten olemaan että mistä passeli vuokrakasarmi meille ja tavaroille väliajaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti