keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

makoisia unia uudessa sängyssä


Meillä on ollut kapeahko 140cm leveä sänky koko sen ajan kun olemme yhdessä asuneet. vanhassa sängyssä ei sinänsä ollut mitään vikaa, mutta pieni lisätila minulle itenäiselle nukkujalle on tarpeen. Sänky oli myös minulle hieman liian pehmoinen, jonka takia selkä oli ajoittain hyvin kipeä.


Tammikuussa O katseli Askon mainoslehtistä ja ehdotti uuden sängyn ostoa. Ei tarvinnut pitkään yli puhua, että oltiin jo kokeilemassa Asko airflow eclipse jenkkisänkyä. Koe makaamisen jälkeen päätettiin vielä jäädä hetkeksi miettimään päätöstä ja etsimään muiden ihmisten kokemuksia sängystä. Kuten aina kokemuksia löytyi moneen junaan, joten tässä ei hirveästi viisastuttu. Ajateltiin, että ainakaan huonompaan ei voi mennä, joten käytiin lyömässä kauppa kiinni ja jäätiin odottelemaan uutta sänkyä.


Uuden sängyn tulemiseen meni noin pari viikkoa, joka oli odotettua lyhyempi aika. Sänky on huomattavasti jämäkämpi kuin entinen, muttei kuitenkaan kova. Sängyn runko koostuu kahdesta 80 cm leveästä sängyn joustinrungosta. Seuraava patja on vaahtomuovia ja Asko Bonnel älyvaahtoa. Näiden lisäksi meille lähti Airflow sijauspatja, joka on samaa älyvaahtoa kuin edellisessä patjassakin. Juurikin näiden patjojen pitäisi olla erinomaiset selkä- ja hartiakivuista kärsiville, koska patja mukautuu kehon lämmönmukaisesti ja tukee joka suunnasta.


Ostimme pakettiin mukaan myös sijauspatjan suojuksen, jonka pitäisi auttaa pitämään sänky puhtaampana ja raikkaampana. Myös sijauspatjan pesukerrat vähenee suojuksen takia. Lisäksi valitsimme sänkyyn valkolakatut jalat 14 cm:n korkeudessa.


Näin kuukauden nukkumisen jälkeen olemme olleet hyvin tyytyväisiä. Selkäkipuja ei ole ollut ja yöllä ei herää jokaiseen toisen liikkeeseen, ihanaa!!


Ihanaa on myös, että vanha sängynpääty sopii näppärästi tähän uuteenkin sänkyyn  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti