sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Eteisen muutos

Sain eilen palautetta mun postauksien yhdyssanavirheistä. Lukiessa kuulemma valuu aivot korvista:D Tämä oli ehkä parasta palautetta ikinä. Lukasin siinä sitten pari viimeisintä postausta läpi ja tottahan se oli! Tästä lähtien esikatsellessa tsekkaan myös sisällön läpi, enkä vain kuvien oikeat paikat:)

Mutta sitten asiaan! Äsken nappasin pari kuvaa eteisestä, kun se kerrankin oli suht. siistinä. Eteisen muutos on aikas suuri alkuperäiseen verrattaessa.  Muistutukseksi pari kuvaa aluperäisestä tilanteesta.


Kuvat ovat aika surkeita pimeyden takia. Remppa alkoi niin rytinällä, että päivänvalossa "ennen kuvia" en ehtinyt ottaa. Eteisessä vallitsi myös vihreä tunnelma. Lasikuitutapettia oli melkein jokaisella seinällä ja lisäksi vielä wc:n ovessa!  Yksi seinä oli tosiaan laatoitettu marmoria muistuttavalla laatalla. Patteri ja sähkökaappi oli maalattu tummaa metallia mukaileviksi. Kaiken karmauden kruunasi kaari eteisen ja olkkarin välillä.





Seinille laitettiin telattavaa tasoitetta, niin että lasikuitutapetin pinta saatiin piiloon. Tapetti oli alunperin tarkoitus maalata valkoiseksi, mutta kaarta repiessä, myös tapetti repeili rumasti. Laattaseinän päälle asennettiin saneerausgyproc, jolloin sekin saatiin helposti piilotettua. Vanhan laattalattian päälle tuli ensin saneerauslattialämmitys ja sen jälkeen uusi, modernimpi laatta. Patteri ja sähkökaappi maalattiin valkoisiksi. Olkkarin ja eteisen erottava seinä sai tummanharmaan maalin pintaansa. Vessan ovi vaihdettiin uuteen ja avot! Valmista tuli!




Tänään sain nukkua pitkään, jopa aamupala oli valmiiksi laitettu! Aamiaisen jälkeen pojat lähti lenkkeilemään ja minä otin omaa aikaa ja lähdin shoppailemaan! Mukaan tarttui pari säilytysrasiaa kampauspöydän laatikkoon, toiset kipaleet verhoja olkkariin, matto eteiseen ja lehtikori.

Olin nähnyt ton lehtikorin joskus Stockalla kiiltävänä valkoisena ja petyin hieman, kun kuulin ettei sitä enää saa! Onneksi tuo harmaan sävy myös sopii meille!

Muutoin sunnuntai on sujunut saunoessa, hyvää ruokaa syöden ja Teuvon toilailuja seuraten.


Viikko vielä ja pääsiäisloma koittaa! Sitä ennen muutama työpäivä, joista yksi menee Friends-koulutuksessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti