tiistai 19. maaliskuuta 2013

Pikku wc:n muutos

Nyt sain aikaiseksi ottaa melkein valmiista pikku wc:stä kuvat, joiden avulla voi havannoida millaisen mutoksen se koki remontin aikana. Laitetaan heti alkuun muistutukseksi kuva "ennen remonttia"


Vessassa vallitsi hieman viidakkomainen tunnelma, jopa patteri oli maalattu vihreää mosaiikki laattaa mukaillen. Kaiken kuitenkin kruunasi tuo ihana wc-pöntön kansi!

Pikku vessan muutos päätettiin toteuttaa melkosen pienellä budjetilla. Siksi päädyttiin maalaamaan kaakelit, sekä lattiasta, että seinästä. Pöntön yläpuolella ollut kaappi sai lähteä. Katto sekä oven ja ikkunan karmit maalattiin valkoiseksi, etteivät ne näyttäisi ihan keltaisilta muuta valkoista vasten. Tässä muutama vaihe kuva:



 Kaiken remppa-muutto-työ-(ja mun poteman yleismaailmallisen)stressin keskellä wc-kalusteiden, altaan ja peilin hankinta jäi ihan viime tinkaan. Tason kanssa tiukan aikatalun kanssa päädyttiin ratkaisuun nimeltään Ikean tamminen puutaso ja savun värinen puuvaha. Tuosta yhdestä tasosta saatiin leikattua kaksi kapeampaa tasoa. Värikin oli juuri sellainen kun oltiin mietitty. Tämähän tuli todella paljon halvemmaksi kuin ostaa valmiit tasot jostain ja niissä toimitusajatkin on tolkuttoman pitkiä.

Liian "rehellinen" peili löydettiin Starkilta, allas on Bathco merkiltään ja hana Hansgrohen.  Peili on liian rehellinen, koska kun sen valot on päällä, kaikki mahdolliset virheet mitkä pärstässä on, näkyy.







Tietenkään kaikki ei ole vielä ihan valmiina.. Pide-suihkulle pitäisi keksiä jokin järkevä paikka, Vessan pönttöä asentaessa lattiasta lähti maalia irti ja pyyhekoukkujen asennus meni ihan vituralleen!



 Tälläiseltä wdc, siis näyttää nyt. Pieniä sisustuksellisia juttuja, kuten talua ja ehkä jotain kasvia tänne vielä tulee, mutta muuten alkaa olla valamisti.

Tästä postauksesta innostuneen pahempi puoliskoni alkoi paikkamaalaamaan ton lattian <3


4 kommenttia:

  1. Mistä tuo allas on peräisin ja saako udella hintaa? Tuon tyyppinen etsinnöissä itsellekin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa,
      Allas on Solitek:sta, hintaa taisi olla noin 150€. Itse olemme olleet hyvin tyytyväisiä sekä ulkonäköön, että käytännöllisyyteen. :)

      Poista
  2. Todella hyvin onnistunut remppa! Ja viimeisen päälle kaunis! Sain hyviä vinkkejä omaan wc remppaani.

    VastaaPoista