maanantai 18. maaliskuuta 2013

Kodikkuutta verhoilla ja tyynyillä

Eilen sunnuntaina käytiin pikakierros Bauhaus-Kodin1-Ikea. Mukaan tarttui tyynyjä, verhot, sekä pikkusälää kuten laatikonorganisoijaa ja purnukkaa keittiöön. Tietysti ne verhot piti saada jo eilen illalla ikkunaan. Myös aiemmin ostettu lamppu yritti eilen päästä makuuhuoneen kattoon, vaan toisin kävi. Lampussahan oli ripustuskettinkiä toista metriä ja sen pois saaminen, niin että lamppu ei roikkuisi lattia tasossa olikin "pikkasen" isompi juttu. Tietenkään pihtejä ei siihen tarpeeseen löytynyt. Lampun pikatestaus kattoon, osoitti sen, että erittäin hyvältä näytti. Tänään kävinkin ostamassa toisen samanlaisen, joka aikanaan ripustetaan pukeutumistilaan rahin yläpuolelle. 


Tänään töiden jälkeen kipaisin Vallilan Outletista hakemassa tyynynpäällisiä. Ruoan valmistuessa lamppu löysi paikkansa olohuoneen kattoon. Jossain tulevaisuudessa sohva menee vaihtoon ja samalla myös varmasti lamppu saa vaihtua enemmän tilaan sopivaksi.


Verhoja pitää ostaa vielä toiset jokaiseen kohtaan, näin ne voi ripustaa tiiviimmin (voiko sanoa, että niistä tulee muhkeammat?) ja silloin ne myös laskeutuvat nätimmin. Haluttiin kevyet, valoa läpäisevät verhot ja sellaiset myös saatiin.



Taas sai huomata, miten paljon kodikkaammaksi koti tulee pienillä asioilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti