sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Sisustushömppä sunnuntai

Viikko vierähti taas nopsaa. Parhautta oli ehdottomasti vapaa viikonloppu. Perjantaina oli yhdet hautajaiset ja sen jälkeen kotona ruuaksi poronkäristystä ja tietty punkkua.

Eilen päivällä kävin pitkästä aikaa kakkosduunissa ja sen jälkeen nopean koti pyrähdyksen jälkeen Lauran Alias Maman kanssa syömään ja viettämään laatuaikaa. Ravintolaksi pienen speksailun jälkeen valikoitui Casa Largo. Pöytää odotellessa baarimikko sai meidät ylipuhuttua maistamaan (pullollisen) samppanjaa. Ruuaksi söin täytettyä kultaotsa ahventa ja jälkkäriksi paahtovanukasta. Taas voi todeta, että usein ravintoloiden kalaruuat ei ole kovinkaan hyviä. Kyllä tämäkin oli ihan hyvää, mutta jotenkin ravintolassa odottaa saavansa parempaa.


 Tänään aamu alkoi ihanalla yllätyksellä :)

"Hyvää Krapulaisen naisenpäivää"
Törkeen hyvän brunssin jälkeen lähdettiin koko perhe lenkille huippu säähän. Ulkoiluun kuluikin puolitoistatuntia ja palkaksi sai hyvän fiiliksen ja punaset posket :)























Tehosunnuntai jatkui sisustus liikkeisiin ryntäämällä. Eka mentiin Askoon, josta löytyi meitin pikkuherralle uusi peti ja penkki eteiseen.


Kodin1:ltä mukaan tarttui kudottu viltti olkkariin, tyyny saunaan ja lamppu makkariin kokeiltavaksi.

























Sitten vielä viime minuuteilla ennen sulkemista juostiin bauhaussiin, josta mukaan tuli valokuvakehys, verho makkariin ja vaatetanko eteisen kaapistoon.

Kuvassa myös kenkäkaappi, joka on vihdoin saatu koottua!

Verho odottaa lyhennystä ja silitystä.
Kaiken tämän jälkeen kävin hakemassa omaisuuteni Lauran luota ja viemässä hänelle myös krapulaisen naisenpäivän lahjan. Sen jälkeen ihan itse tehtyä Pizzaa ja selviytyjät telkusta. Ei ehkä maailman kauneinpia, mut ainakin törkeen hyviä.


Nyt vielä nautitaan uutta Ben&Jerrys jädeä ja katsotaan joku leffa :) Huomenna taas arki koittaa, mutta sen jaksaa hyvin, kun tietää, että parin viikon päästä pääse äidin luo :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti