lauantai 13. huhtikuuta 2013

Kylppäri- ja saunaremontti ajatuksia

Kun koti on muuten nyt remontoitu, jäi jäljelle enää kylppäri ja sauna vanhassa kuosissaan. Tämän linkin takaa pääsee kurkkaamaan miltä meidän kylppäri näyttää. Toivottavasti jo tulevana kesänä, se saadaan meidän näköiseksi.

Tuo projekti meni pienen pienen pykälän eteenpäin, kun Kevätmessuilta mukaan lähti pilarin mallinen Ikikiuas (Iki-pilari 6kW), joka saatiin messutarjouksena noin puoleenhintaan OVH:sta! Ikikiuas oli tulevaan saunaan tarkoitus hankkia jokatapauksessa, nyt se vaan odottelee varastossa vähän aiemmin luultua pidempään.


Vaikka töissä illan vietinkin, remppa on pyörinyt törkeesti mielessä. Haaveita ja ideoita kph-saunaremonttiin on jonkin verran, osa lyöty jo läpi ja osa vielä hieman keskustelun alla:)

Kylpyhuoneeseen tulee varmasti tummanharmaa lattialaatta ja seinät pääsääntöisesti valkoisella leveällä laatalla.. Tässä keskustelun alla on lähinnä se, onko laatta kiiltävä vai matta :) Luultavasti suihkuseinää tullaan korostamaan, erilaisella kontrastia antavalla laatalla.

kuva: ellit.fi

kuva:meidanhirsitalo.blogspot.fi
Allaskalusto tulee luultavimmin olemaan tumma, vielä ei tiedetä halutaanko peili kaapilla vai ilman. Yksi vaihtoehto on KVIK:n Mano Sera.

Kuva: Kvik

Myös sadevesisuihku on hankintalistalla, tietenkin mieluummin integroituna ;)

kuva: ellit.fi

kuva: http://ourhouseextension2010.blogspot.fi

Tietenkin vessanpönttö vaihdetaan ja tehdään muuta pientä viilausta. Pikkuhiljaa alan myös kallistua siihen, että kylppärin katto voisi olla tumma.

Sitten sauna! Varmaa on, että se tulee olemaan musta. Varmaa on myös, että sinne tulee Iki-kiuas. Muu sitten ei olekaan varmaa.

kalliorinne.blogspot.com

ellit.fi

Saunan valot tulisi menemään kutakuinkin tähäntapaan. kuva: Suomi24.fi

Moni voi ajatella, että pienestä saunasta tulisi liian pimeä mustana. Meidän saunassa on ikkuna, joka antaa oman valonsa, tämän lisäksi itse tykkään savusaunamaisesta hämyisyydestä saunassa.

Nyt vielä vähän haaveilua viinilasin ääressä ennen nukkumaan menoa :) Nati Nati!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti