sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Sisustus hankintoja

Barcelonassa koin iloisen yllätuksen, kun tajusin, että siellähän on ZARA HOME! Matkalaukkujen pienuudesta johtuen mukaan ei lähtenyt, kuin kankaiset lautasliinat ja niihin renkaat. Katselin myös tyynynpäällisiä ja kaikkee ihanaa krääsää, mutta ne joutuivät jäämään kaupan hyllylle. Ehkä nettikauppa saa meiltä pienen tilauksen kevään kuluessa:)





Viikonlopun shoppailu kierrokselta lähti mukaan Luhdan päiväpeitto Hobby Hallista. Testasin ensin kotona "tuuli" nimistä päiväpeitettä, mutta se näytti meillä liian kimaltavalta, väri muuttui tavallaan violetiksi päivänvalossa. Kävin sitten tänään vaihtamassa sen "Mäki" päiväpeitteeseen, jonka luonnonvalkoinen väri on mun mielestä kyllä todella valkoinen. Se sai nyt jäädä, toki se on meidän 140cm leveään sänkyyn liian suuri, mutta se odottelee uutta sänkyä jo :)



Stockmannilta mukaan tarttui Casa Stockmannin kuohuviinilasit. Arvoin hetken, otanko ne korkeammalla vai matalammalla jalalla. Lopulta harmoonisuus voitti ja 8 matalampi jalkaista lasia lähti mukaan.


Tuparilahjaksi äiti osti meille rikkaimurin, joka tulee enemmän kuin tarpeeseen! Keittiön muruset, eteisen hiekat ja portaikon hiukset saa kyytiä nyt ilman hirveetä vaivaa!


Huomenna ajattelin leipasta kotona töiden jälkeen läjän munkkeja vapuksi ja tärkeimpänä täytyy hakea makuuhuoneen sisustustarra postista! Toivottavasti se on hyvä! Nyt viime maanantain satuhäät nauhalta ja sitten unille :)

Hyvää viikon alkua ja vappua <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti