perjantai 18. tammikuuta 2013

Remppa etenee..

Viimeset pari viikkoa rempassa on mennyt mun osalta vähän hiljaiselossa. Iltavuoropäivinä en ole jaksanut aamulla raahautua remppailee ollenkaan ja päivävuorojen jälkeen on muutoin ihan loppu. Toki tammikuu ja koko kevätkausi on meillä töissä aika hulinaa, kun pitää saada toiminnot suunniteltua ja pyörimään, aloittaa leirikesä valmistelut yms. Kuitenkin meidän ihanat remppaajat on saanut tosi paljon aikaan viimepäivinä:)

Yläkerta olisi nyt muutamaa listaa ja vaatekaappia vaille valmis :)



Portaiden kimpussa ollaan oltu melkosen paljon nyt. Se on ehkä kaikista ärsyttävintä hommaa mitä oon ikinä tehnyt! Portaista on siis tulossa valkoiset, joten niitä joutuu hiomaan, kittaamaan, hiomaan lisää ja lisää ja lisää, että lopuksi joskus pääsisi maalaamaan.. Lisäksi noiden ihanien ruskeiden huopamattojen repimiseen meni mulla 2 tuntia ja sen jälkeen liimanpoistoon vielä vähän lisää!



Pieniä jännitysmomentteja satiin kokea, myös kun keittiötoimittaja ilmoitti unohtaneensa tilata meidän tasot! Tanskasta näiden tilaaminen olisi vienyt noin 6 viikkoa aikaa, eli tasot olisivat tulleet vasta helmikuunlopulla. Onneksi heillä oli varasuunnitelma ja saamme tasot alunperin sovittuna päivämääränä suomalaisen firman kautta :) Keittiön muut kalusteet siis ovat tulleet jo, ja ne kasataan tämän viikonloppuna!

Siinä meikän uusi keittiö :)
Alakerta alkaa muutenkoin näyttää pikkuhiljaa kodilta. No ei oikeesti edes ala, mutta toivossa on hyvä elää sanoi loinen! Isi kävi auttamassa viime viikonloppuna ja silloin saatiinkin ihan hurjan paljon aikaan!























Sitten vielä vessa, johon on nyt saatu pönttö paikoilleen, mut ei vielä asennettua! Tasot pitäisi käydä valitsemassa ja sitten alkais täälläkin olla melkein valmista:)


Tämmöstä meidän remppaan! Viikonloppuna laitetaan laatat eteiseen, laminaattia muualle lattiaa ja asennellaan sitä keittiötä. Mä varmaan kävelen edestakaisin ja siirtelen tavaroita paikasta toiseen kun muut tekee töitä. Oon kyllä nykyisin jo ihan hyvä maalaamaan valkoisella maalilla!

Eka saunailta tyttöin kanssa jo sovittu helmikuun lopulle :)

2 kommenttia:

  1. Vau ja huh huh, mitä remppaa siellä puuhataan! :o En yhtään ihmettele, että sulla on mennyt aika ton parissa. Isoja muutoksia ja perusteellista remppaa ootte tosiaan tehneet! Tulee varmasti hieno oman näköinen koti teille, ja kädentyö palkitaan lopulta. :) Kummasti on kaunistunut kuvista päätellen paikat!

    Me tytöt odotellaan innolla jo saunailtaa! :-*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos kehuista ja kiitos tsempistä:) Just eilen pillitin puhelimessa Läbylle tätä stressiä ja väsymystä, kun hän soitti ja kysyi mitä kuuluu:D
      Kaksi viikkoa menee nopeasti ja sen jälkeen mä saan nähdä muutakin kun remppapölyä! Sitä odotellessa :)

      Poista