perjantai 4. tammikuuta 2013

Paklausta, hiomista, maalausta ja tapetointia

Pari vikaa päivää remontin suhteen on mennyt otsikon mukaisesti.. Mua noista hommista on koskettanut eniten tuo maalaaminen. Toki olin hirrrveen hyödyllisenä apuna myös tapetoinnissa, kun katsoin kädet taskussa vierestä ja pesin lopuksi työvälineet :)

Vessan tunnelma on pikkuisen muuttunut alkuperäisestä (vasemmanpuoleinen kuva). Seinät on tosiaan puoleen väliin saaka kaakeloitu ja lopput kattoon saakka on lasikuitu tapettia. Päädyin sitten vetämään harmaaseen osaan kaakelimaalin koko seinän mitalle, ettei tulis typeriä sävyeroja. Oikean puoleisessa kuvassa maali näyttää vielä vähän laikukkaalta, koska maalia on vasta yksi kerros. Patteri ja lattia saavat värinsä myös lähiaikoina.Ikkunan ja ovenpielet ovat puhtaita värejä vasten aivan keltaiset, joten ne maalautuu myös.






















Yläkerran suhteen ollaan siinä vaiheessa, että valokotelot on nyt tasoitusta ja maalausta (ja valoja) myöten valmiina. Eilen tapetoitiin makkarin "sänkyseinä" ja lauantaina pitäisi jo asentaa lattiat. 























Tästä kuvasta pystyy vähän hahmottamaan tulevan lattian väriä ja ulkonäköä.

Kuvasin nopsaa ja aika laaduttomasti meidän kodin häpeäpilkun eli kylpyhuoneen. Katso ja ihastu:D




Huomasithan UPEAT merihenkiset vetimet sekä helmiäspintaiset kappien ovet!

Remppa jatkuu siis tän viikonlopun osalta yläkerran valmiiksi tekemisellä. Ensi viikon perjantaina tulee keittiökalusteet, joten sekin alkaa pikkuhiljaavalmistua.

Nopean laskun mukaan tänään on 28 päivää aikaa saada remontti muutto valmiiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti