tiistai 12. marraskuuta 2013

Olohuone, mikä ihana tekosyy!

Koira on ollut kuukauden hoidossa ja sinä aikana ei ole montaa kertaa tullut lenkille kammettua. Tänään olin lähestulkoon päättänyt mennä ulkoilemaan, mutta H&M:n paketti muutti suunnitelmat täysin!

Tilasin reilu viikko sitten monessa blogissa vilahtaneet "hotellikynttilät" myös itselleni. Tottakai niitä täytyi alkaa heti asettelemaan ja mallailemaan olkkariin. Tuota mallailua ja kuvailua tehdessä vesisade ja pimeys lisääntyi ulkona niin, ettei sinne tehnyt enää yhtään mieli mennä. Niinpä kuvailun jälkeen sohva kutsui ja tässä ollaan vieläkin.


Olohuoneesta ei olekaan tainnut tulla yhtään postausta kesän jälkeen. Pientä kodikkuuden lisäystä on kuitenkin tapahtunut mm. maton ja tilpehöörin myötä. Tuota tarjotinpöytää katseltiin Iskussa useaan otteeseen puolen vuoden aikana, kunnes se noin kuukausi sitten ostettiin kotiin tarjoushinnalla. Löysipä meille Hulluilta Päiviltä tiensä ensimmäinen ARTEK, nimittäin Kanto, joka toimittaa lehtitelineen virkaa.




Tälläista tähän iltaan. Yritän saada viikonlopun aikana aikaiseksi tehdä pientä postausta WC:stä, jossa on VIHDOIN pyyhekoukut paikoillaan! Odotan kovasti perjantaita, jolloin Teuvo tulee kotiin. Edessä on myös kokonaan vapaa viikonloppu pitkästä aikaa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti