maanantai 4. marraskuuta 2013

Ihanaa kamalaa jouluhömppää

En ole oikein jouluihminen siinä mielessä, että tykkäisin koristella kotia erikseen sen takia. Silti olen nyt huomannut kauppoja kierrellessä sekä netissä, että "livenä" ajautuvani usein ihastelemaan joulukoristeita.

Onkohan oma uusi koti syyllinen tähän? Vai se, että nykyisin joulukoristeet on niin tavattoman kauniita? Vai onko minusta tulossa jouluhullu, joka koristelee kodin jouluavarten elokuussa ja riisuu sen toukokuussa? En tiedä, mutta mihinkään en siitä pääse, että himoitsen kaikkea valkoista ja kiiltävää mielellään timanteinkoristeltua jouluhömppää! On kotona pientä arjen blingiä jo tyynyjen ja kynttilöiden muodossa, mutta niitä en ole kokenut tähän asti jouluisina.


Ostin vähän aikaa sitten kranssin oveen, joka ainakin minulle tuo joulun ensimmäisenä mieleen. Jos tuo kranssi voidaan lukea siis joulukoristeeksi, olisi se varmaan lähestulkoon ensimmäinen itse ostamani joulukoriste, ikinä! Valkoinen se jo oli, mutta nopealla tuunauksella siihen lisättiin kristallien säihkettä. Kunhan saan aikaiseksi hoidan kristalli tuunauksen nätimmäksi ja jos oikein hurjaksi alan saatan jopa lisätä siihen jotain enemmän jouluista.



Kai tää joulumania on ohimenevää? Tai eikai se ainakaan lisäänny vuosivuodelta?

PS. Tilattiin meille aikainen joululahja, se lahja liittyy kovasti edelliseen postaukseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti