torstai 22. elokuuta 2013

Uusi sohva on saapunut

Hirveetä hulinaa on ollut viimeiset pari viikkoa. Töihin paluu on vienyt todella paljon energiaa ja illat on mennyt lähinnä koiraa ulkoiluttaessa ja perus kotitöitä tehden. Eilen napsasin kuitenkin muutaman kuvan uudesta sohvasta ja siitä kuinka se asettuu meidän avaraan olkkari-ruokailutilaan.

Ostettiin siis kesän alussa Iskusta HT-Collectionin Elle sohva. Toimituksessa meni noin kuusi viikkoa, mutta nyt uusi sohva on saapunut kotiin ja vanha on lähtenyt tieltä pois. Sohva on todella muhkea ja ehkä tästä syystä se näyttää vähän "valmiiks istutulta". Valkoinen kangas oli hiukan riskivalinta, mutta näin parin viikon jälkeen se tuntuu ihan toimivalta. Sohvahan on konepestävä, jopa rungon kankaan osalta. Sohvan tultua kotiin käsittelin sen suojasuihkeella. Ainut hoito-ohje, joka saatiin oli tyynyjen pöyhiminen sillointällöin. No mutta tässä se on :)



Sitten muutama kuvanen siitä, kuinka sohva sopii yhteen ruokapöydänja muun ympäristön kanssa. Tv-taso vaihtui myös kesällä, eikä ole tainnut täällä blogin puolella vielä pahemmin esiintyäkään.

hyi ja hui kuinka rumilta näyttää takapihan kaatiskuormaa odottavat jätesäkit!


 
Sohvan edusta kaipailee kovasti mattoa ja toista pallorahia seurakseen. Lisäksi hankintalistalla on jonkinsortin sivupöytä, johon esim. (viini)lasin voi laskea kädestä. Myös nätti ja siro nojatuoli saisi hyvän kodin meiltä :)

No mutta, mitäs tykkäät uudesta sohvasta ja sen istuvuudesta meille?

Pakko kertoa täälläkin, että ollaan viikonloppuna lähdössä jännittävälle matkalle, nimittäin hakemaan uutta autoa Saksasta. Saa nähdä miten meikäläinen jaksaa istua montapäivää autossa, kun ajellaan takaisin kotiin.Tosi onnelliseksi minut tekee iiiiiihana ystävä, joka tulee hoitamaan Teuvoa tuon reissun ajaksi <3

Nyt unia kohti, natinati <3

2 kommenttia:

  1. Aww miten kaunista! Huikkasin juuri miehenikin katsomaan ja sanoin hakevani meille juuri tällaista sisustustyyliä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Meidän sisustusta kasatessa suurena etuna on ollut myös mieheni into yhteisen ja viihtyisän kodin rakentamiseen:) Pikkuhiljaa alkaa palaset loksahdella paikoilleen.

      Poista